Bine ati venit!

POVESTEA NOASTRA

Ideea unui concept store pentru copii ne-a venit cand ne-am dat seama ca Bucurestiul a devenit un oras vibrant, din ce in ce mai divers, in continua miscare si evolutie.

Generatia actuala de parinti este din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea armonioasa a celor mici, in acord cu nevoile lor reale. Proiectul nostru se adreseaza lor, oferindu-le posibilitatea de a alege, in mod constient si informat, produse de foarte buna calitate, cu un design inovator.

Iubim copiii si credem că intalnirea dintre cei mici si orice forma de creativitate este o bucurie pe care le-o datoram acestora. Selectia noastra cuprinde produse din materiale naturale, colectii ale unor designeri talentati, fabricate cu atentie la detalii, respectand oamenii si mediul.

Conceptul nostru este gazduit de un spatiu cald, luminos, situat in centrul orasului, pe Calea Victoriei 45, langa biserica Kretzulescu. Ne dorim ca parintii si copiii sa se simta bineveniti, sa testeze produsele si sa beneficieze de cele mai bune sfaturi.

BISCUIT CLUB

Numele magazinului inseamna un grup de prieteni originali, sclipitori si mai ales extrem de liberi. Este ceea ce dorim sa le oferim celor mici – bucuria de a se juca in voie si de a porni in noi aventuri in fiecare zi.

Tocmai de aceea, fiecare produs pe care il selectam pentru magazinul nostru din Bucuresti este creat si ales cu grija, pentru a aduce un strop de frumusete si dragalasenie micilor nostri prieteni.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *